JOGA RETREAT

Razmišljaš o tome da odmor provedeš puneći se životnom energijom i učeći tehnike koje će ti omogućiti da budeš pun(a) energije tokom cijele godine?

Želiš provesti odmor bez stresa koji će ti ostati u trajnom sjećanju kao prekrasno iskustvo povezivanja sa svojom božanskom prirodom?

Želiš provesti odmor u društvu pozitivnih ljudi koji razmišljaju slično kao i ti?

dreamstime_xxl_88492257.jpg

JOGA RETREAT (POVEZIVANJE SA SOBOM) je upravo takav odmor. 

Pozivam te da mi se pridružiš u nezaboravnom iskustvu druženja sa prekrasnim ljudima, prirodom i samim sobom. 

Uživati ćemo u zdravoj hrani i vodi, meditaciji, jogi, povezivanju sa svjetlom, ugodnim razgovorima i večernjim karaoka zabavama.

Kako će izgledati naš dan? Jednom rječju fenomenalno!

Iskoristiti ćemo ga u cjelosti. Krenut ćemo zajedno kako bi stvorili energiju grupe koja će nas nositi kroz dan. Povezat ćemo se sa svojom božanskom prirodom i odvojiti od razmišljanja o problemima, brigama, obavezama... Ovo su dani kada ćeš se izolirati od svakodnevnog života i rutina i posvetiti samo sebi. Zajedno ćemo vježbati svjesno disanje, jogu12, meditaciju, duboko opuštanje i povezivanje sa svjetlom. To su tehnike koje će ti pomoći da potpuno obnoviš i ojačaš svoju životnu energiju, entuzijazam i radost. Tvoje tijelo i um će se opustiti, pročistiti i napuniti pozitivnom energijom.

Jednom rječju fenomenalno! 

Iskoristiti ćemo ga u cjelosti. 

Krenut ćemo zajedno kako bi stvorili energiju grupe koja će nas nositi kroz dan. Povezat ćemo se sa svojom božanskom prirodom i odvojiti od razmišljanja o problemima, brigama, obavezama... 

Ovo su dani kada ćeš se izolirati od svakodnevnog života i rutina i posvetiti samo sebi. Zajedno ćemo vježbati svjesno disanje, Jogu 12, meditaciju, duboko opuštanje i povezivanje sa svjetlom. 

To su tehnike koje će ti pomoći da potpuno obnoviš i ojačaš svoju životnu energiju, entuzijazam i radost. Tvoje tijelo i um će se opustiti, pročistiti i napuniti pozitivnom energijom.

Pored toga, naučit ćeš kako samostalno izvoditi ove tehnike i što možeš raditi da do kraja života budeš zdrav, sretan i uspješan. Sve to ti je dostupno ako znaš kako i radiš na tome. 

Ja ću te u 7 dana naučiti ono što sam učio godinama. Kroz svakodnevno prakticiranje ovih divnih tehnika spoznat ćeš kako djeluju i to će trajno unaprijediti tvoj život.

Kroz naše druženje osjetit ćeš dobrobiti zdravog stila života i zdravih navika. Hranit ćemo se zdravom hranom visoke vibracije koja će tvom tijelu omogućiti da se očisti od energija nisih vibracija i toksina. Piti ćeš strukturiranu vodu koja čisti tijelo i omogućuje mu da radi bolje i izgleda mlađe. Bez obzira na trenutno stanje tvoja energija/vibracija će doživjeti novi uzlet i to ćeš osjetiti i fizički i mentalno i emocionalno. Tvoj život će dobiti poticaj da živiš svoj puni potencijal.

Program koji ćemo zajedno raditi okupirat će pola tvog dana, ostatak vremena možeš iskoristiti kako želiš. 

Možeš otići do plaže, kupati se u našem privatnom bazenu, sunčati na ležaljkama kraj bezena a možeš iskoristiti vrijeme da uživaš u Ayurvedskoj masaži ili napraviš RTT terapiju. 

Dan ćemo završiti opuštajućim razgovorom na kojem ćemo podijeliti iskustva dana i bolje se upoznati.

Ovo ljeto Joga retreat će se održati u tri termina: 

od 19.6. – 26.6.
od 3.7. do 10.7.
od 21.8. do 28.8.
Smještaj je u modernoj vili s bazenom.

Na raspolaganju su sobe sa bračnim krevetom i sobe sa dva odvojena kreveta.

Cijena retreata je 6.500 kn za smještaj sa cimerom/cimericom i 8.000 kn za one koji žele biti sami u sobi. 

U cijenu je uključeno 7 noćenja, 3 zdrava obroka i neograničene količine voća, strukturirana voda i vođeni program koji uključuje svjesno disanje, Jogu 12, meditaciju, duboko opuštanje, 6 radionica Meditacija  i 6 radionica Povezivanje sa svjetlom.
 • PROGRAM JOGA RETREATA:

  6.45 – 7.00   SVJESNO DISANJE
  7.00 – 8.00   JOGA 12
  8.00 – 8.30   MEDITACIJA
  8.30 – 9.30   DORUČAK
  9.30 – 13.00   SLOBODNO VRIJEME/ AYURVEDSKA MASAŽA I RTT TERAPIJA
  13.00 – 14.00   RUČAK
  14.00 – 17.10   SLOBODNO VRIJEME/ AYURVEDSKA MASAŽA I RTT TERAPIJA
  17.10 – 17.25   SVJESNO DISANJE
  17.25 – 17.40   VJEŽBA POZDRAV SUNCU
  17.40 – 18.00   DUBOKO OPUŠTANJE
  18.00 – 18.30   MEDITACIJA (radionica)
  18.30 – 19.00   POVEZIVANJE SA SVJETLOM (radionica)
  19.00 – 20.00   VEČERA
  20.00 – 21.30   KARAOKE / SLOBODNO
  21.30 – 22.00   DRUŽENJE UZ RAZGOVOR
  22.00   SPAVANJE

Informacije i prijave na Joga retreat na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na 099/8383-514